Beperkende banden verbreken

logo-wvw
In het houden van familieopstellingen kwam ik tot de conclusie dat er nog veel mensen tegengehouden worden door onzichtbare geremdheden en andere blokkeringen die ons tegenhouden onszelf te zijn.

Phyllis Krystall ontwikkelde een methode om moeilijk te verbreken banden te ontwarren en vrij te worden van negatieve invloeden en gedragspatronen die ons beperken in onze ontwikkeling.

De meeste problemen komen vaak voort uit onbewuste reacties op vroege conditionering of programmering. In de eerste plaats is dit werk een loskomen van de ouders. Daarna kun je dit ook gebruiken naar andere beperkende relaties.

Dit gebeurt door ‘het losmaken van aangeknoopte banden’. Dat bevrijdt de persoon van een ongezonde afhankelijkheid, maar ook van de vaak negatieve programmering door de ouders, die nog altijd op een diep onbewust niveau actief is, zodat de persoon er niet in slaagt zichzelf te leren kennen en ten volle te gaan voor wie hij is.

Banden kunnen positief zijn, negatief, te vast, te los….Mensen beweren dat ze los zijn van hun ouders. Maar dikwijls is er wrok, woede. Ze voelen zich niet ‘vrij’, hou oud ze ook zijn.

Net zoals in oude rituelen moeten er voorbereidingen getroffen worden voordat de eigenlijke verbreking plaats kan vinden. Dit gebeurt door het maken van de ‘achtfiguur’.

Twee mensen die een hechte relatie hebben projecteren altijd een deel van zichzelf op de ander, zodat geen van beide een duidelijk afgescheiden individu is. Als ze de banden tussen hen zouden verbreken vÓÓrdat ze zich beiden hebben teruggetrokken op hun eigen plaats zou het resultaat verwarrend zijn, omdat elk dan nog steeds de projecties van de ander als een laag over zijn werkelijke zelf zou meedragen.

Als je op consultatie komt, leer ik je de oefening van de achtfiguur, die je dan twee weken lang intensief doet. In de volgende sessie verbreken we dan daadwerkelijk de beperkende banden met één van de ouders.

Voel je je aangesproken? Maak dan een afspraak om je van de beperkende banden te bevrijden. Samen met behulp van onze eigen voorstellingskracht én ontspanningsoefeningen komen we in contact met dit onbewuste deel van onze ziel.

Deze oefeningen doen afhankelijkheid en onzelfstandigheid verdwijnen, je komt in contact met je Ware Zelf. Pas als beperkende banden zijn verbroken, kunnen we ons bewust worden van wie we werkelijk zijn, en hebben we de moed onze eigen weg te volgen.

Daarna merk je dat deze banden geheeld zijn, dat jij en de ander zich veel vrijer voelen en dat ieder zichzelf kan zijn.

Vaak zie je dat als de negatieve programmeringen vernietigd zijn, dat de relatie tussen de 2 personen op een gezonde manier aangehaald worden en dat ze beter worden.

Bij de eerste samenkomst werken we met het lemniscaat (achtfiguur), je krijgt huiswerk en bij de tweede bijeenkomst vernietigen we de negatieve programmering, helen en vergeven.

Je kunt deze sessies individueel volgen, voel je welkom voor een afspraak!

2 gedachtes over “Beperkende banden verbreken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *