Over mij

afbeelding1

Hallo, ik ben Rosette Braeken, geboren te Genk in 1952.

Een huwelijk, een kind, een echtscheiding, het verlies van mijn kind, relaties, heeft me de nodige kracht en levenservaring gegeven.

Vanuit verdriet ging ik op zoek naar wat “echt” waarde had in mijn leven. Nieuwsgierigheid naar iets beter dan steeds in dezelfde valkuilen te belanden, heeft me laten kiezen voor deze boeiende levensweg. Daarnaast voel ik me echt betrokken bij mensen en hun eigen-aardigheden.

Ik ben nog steeds op ontdekkingsreis naar meer inzicht. Via workshops en allerlei cursussen (bijna-doodservaring – celestijnse belofte – gezinswetenschappen – haptonomie – kaartleggen – astrologie – enneagram, diverse massages, Shamballa) heb ik in 2001 de 4- jarige opleiding psycho-energetica gevolgd bij Timotheus.

Daarnaast behaalde ik het diploma van Traumahealer gegeven door Johannes Schmidt van Aptitude Academy en volgde ik New Paradigm MDT of Shamballa. Vanuit al deze ervaringen en vanuit een diep respect voor de werkelijke natuur van de mens, en zijn manier van zijn, begeleid ik mensen naar een bewuster leven. Enkel door deze diepere keuze om andere mensen gelukkig en blij te maken, kan ik bewust omgaan met het gemis van mijn kind. Deze levensweg samen met andere mensen bewandelen is iedere dag weer een verrijking.

Al deze ontmoetingen maken mij mede tot wie ik ben. Ik ervaar telkens weer de spiegel die mij wordt voorgehouden als een voorrecht. Hierdoor kan ik leren en ontwikkelen. Ik benut dit tijdens individuele sessies en workshops.

Steeds weer verbaas ik mij over het effect op mensen wanneer ze tot hun essentie kunnen komen. Ze staan terug in hun “eigen kracht”, en voelen zich beter dan ooit. Ze voelen zich gesteund en geïnspireerd om hun leven met nieuwe moed aan te pakken. Met warmte, liefde en betrokkenheid begeleid ik hen in hun proces.

Je kunt bij mij terecht voor channeling, healing, sjamballa-opleiding,lichaams – en energiewerk, knellende banden verbreken, regressie d.m.v. een tijdslijn of via de Lift.

Ook bied ik regelmatig workshops familie-opstellingen aan, meditatieavonden enz.

Ik hoop je te ontmoeten op een van de activiteiten.

Een warme, hartelijk groet in licht en liefde. Namasté
Rosette

2 gedachtes over “Over mij”

 1. Dag Rozette,

  Gefeliciteerd met je mooie website.
  Ik vind je een heel boeiende en gemotiveerde vrouw.
  Ga zeker eens langskomen.
  Graag ontvang ik je nieuwsbrief
  Bedankt
  Frida Van Acker

  1. Dag Frida, ik zie nu pas dat je mij gecontacteerd hebt april 2022. Sorry dat ik niet reageerde. Mag ik van jou je mailadres, zodat ik je de nieuwsbrief kan doorsturen? Ik zie er naar uit je te leren kennen. Rosette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *